Дейност

Мултиинженеринг работи в областта на машиностроенето от 2002 година. Фирмата започва дейността си с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Постепенно разширява обхвата на производството си, с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Приоритет е нестандартното оборудване, а основният пазарен сектор – хранително-вкусовата и леката промишленост.

Поддръжка

Мултиинженеринг е добре позната фирма в бранша. Техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания. Фирмата разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Екипите от високо квалифицирани инженери и техници разполагат с всички необходими уреди и инструменти за монтаж, настройка и ремонт на поддържаните от нас съоръжения. Мултиинженеринг гарантира и незабавна намеса при възникнал проблем, благодарение на добре обучените си специалисти, готови да реагират денонощно.

Философия

Цената на успеха е неуморната ни работа за трупане на знания и опит , за създаване на собствен стил и добър имидж. Професионализъм, коректност, прецизност, лоялност – правят Mултиинженеринг предпочитан партньор.

Сервиз

Мултиинженеринг изработва транспортьори с метална транспортна лента. Фирмата предлага сервиз и ремонт за тях. Това направление от дейността си тя развива още от 2007г. За краткото време, в което Мултиинженеринг работи в тази област, може да се похвали с все по-високо качество на предлаганите услуги и успешно сътрудничество с чуждестранни партньори. Гаранция за това е нарастващият брой доволни клиенти, както в България, така и в чужбина.

Системата 4S  (Пътят на Тойота)

Философията на лидера в автомобилостроенето Тойота включва управленски принципи, имащи за цел оптимизацията на производството и правилната организация на дейността на всяка компания, без значение от нейния мащаб и специализация.

Принципите, които стоят в основата на едни от най-големите компании в света, поставят на първо място ефективността на управленческите методи, основани на строга организация и максимално използване на потенциала и креативността на всеки служител.

Системата, създадена и популяризирана от основателите на Тойота, е задвижвана от ясните цели, поставени пред конкретния бизнес.

Ние от Мултиинженеринг още от 2007г. следваме стъпките на лидерите в машиностроенето, като оптимизираме работния процес и складовата си система в съответствие с 4S метода, разработен от Тойота.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ