Алуминиеви профили и свързващи елементи от Мултиинженеринг

Мултиинженеринг е официален представител на немската фирма Paletti Profilsysteme , за алуминиеви конструктивни профили и крепежни елементи.

Алуминиевите профили на фирма Paletti, Германия се характеризират с високо качество на изработка и голямо разнообразие. Te ca стандартни компоненти за изграждане на машини, транспортни системи, ролкови транспортьори, предпазни ограждения, работни места, линейни модули с и без задвижване, обзавеждане на работни помещения, специални изпълнения.

Обадете ни се, за да получите допълнителна информация и оферта, или за да зададете Вашите въпроси:

Каталог Paletti Profiles
Каталог Paletti Accessories

Красотата е в простотата

Благодарение на своята лекота, здравина и приложимост върху различни видове покрития, алуминият се превърна в един от най-използваните материали за производство на профили, които намират приложение в строителството, интериора и конструирането на всякакви изделия от алуминий. Алуминиевите профили на Paletti, Германия са подходящи както за външни, така и за вътрешни ъгли.

Поради специфичните си характеристики, алуминиевият профил е приложим върху всякакъв вид повърхост. Неговата гъвкавост позволява широката му приложимост както у дома, така и в офиса и производствената дейност.

Конструктивни алуминиеви профили

profil-40x40-standart

Профил 40х40мм. – STANDART

semi

Профил 40х40мм. – SEMI

light

Профил 40х40мм. – LIGHT

double-bridge

Профил 40х40мммм. – DOUBLE BRIDGE

profil-30x30-1

Профил 30х30мм.

Профил 30х30мм.

profil-40x80

Профил 30х60мм.

profil-20x40

Профил 80х80мм.

30x60profil

Профил 30х60мм.

profil-20x40mm

Профил 20х40мм.

Предимства при използването на алуминиеви профили

paletti_logo_64_hochНавсякъде, където се изисква прецизност и висока товароносимост, нашите изделия намират приложение. На разположение е комплексна програма от компоненти, модули и системи за автоматизация.

Мултиинженеринг предлага изработването и конструирането на различни видове конструкции от алуминиеви профили, по желание на клиента, както и разкрой на профили по зададени от клиента размери.

Чрез посочения линк може да разгледате широка гама профили с различни размери и предназначения, свързващи елементи, свързващи части и аксесоари за тях: https://www.paletti.de/

Ще се радваме да получим Вашите запитвания и да предложим най-добро качество, конкурентни цени и условия на доставка.

Обадете ни се, за да получите допълнителна информация и оферта, или за да зададете Вашите въпроси:

Снимки на реализирани проекти с алуминиеви профили от нас

Обадете ни се, за да получите допълнителна информация и оферта, или за да зададете Вашите въпроси: