Мултиинженеринг е символ на качество и иновация в българската промишленост. С дългогодишния си опит, започващ още през 2002 г., компанията успява да изгради стабилен и устойчив бранд в света на машиностроенето. Със своята дългогодишна история в конструирането и изработката на транспортни ленти, Мултиинженеринг доказва, че може да се приспособи и разраства в синхрон с динамичните тенденции на пазара.

В рамките на последните две десетилетия, технологичните иновации и постоянният поток от информация са променили начина, по който бизнесът функционира. Изправени пред предизвикателствата на времето, Мултиинженеринг не само успява да устои на тях, но и да се превърне в истински пионер в областта на инженеринга. Еволюцията в производството на специализирани машини и детайли, които съчетават последни технологии с инженерни решения, станаха визитна картичка на фирмата.

Основните сектори, които компанията обслужва, хранително-вкусовата и леката промишленост, са изключително конкурентоспособни. Въпреки това, благодарение на своята неоспорима експертност, Мултиинженеринг успява да предоставя най-добрите решения за своите клиенти. Един от основните продукти, които заслужават специално внимание, са текстилните транспортни ленти.

Транспортните ленти играят ключова роля във всеки производствен процес. Те са това, което осигурява ефективното и безпроблемно движение на стоки и материали от една точка до друга. Специалните текстилни транспортни ленти, които Мултиинженеринг предлага, се отличават с висока издръжливост, дълъг експлоатационен живот и изключителна функционалност.

В продължение на две десетилетия, Мултиинженеринг утвърди своята позиция като авторитет в областта на текстилните транспортни ленти. С гордост можем да кажем, че лентите, които предлагат, носят знака за качество на Германия – гаранция за дълготрайност и надеждност.

Комплексността от висококачествени продукти с конкурентни цени позволи на компанията да се превърне в неоспорим лидер в този сегмент. Но това не е всичко. Мултиинженеринг разбира, че всеки бизнес има своите специфики и потребности. Ето защо предлагат разнообразие от текстилни ленти, различаващи се по дебелина и работна повърхност.

Транспортните ленти се сегментират и според материалите, които са използвани:

  • Поливинилхлорид (PVC): предпочитан материал за работа поради високата издръжливост и податливост на обработка. Те намират голямо приложение поради възможността да се превръщат в по-меки или по-гъвкави ленти, чрез добавяне на различни агенти. Също така този материал притежава висока химическа устойчивост (включително и на хлор). Други важни свойства, които правят лентите от PVC толкова приложими в различни индустрии са устойчивостта им на гореща вода, пара и UV-радиация. Благодарение на тези си качества PVC-материалът се използва и за направата на различни видове профили и водачи, които подпомагат транспортирането на продуктите;
  • Термопластичен полиуретан (TPU): в техническите среди се слави като по-висококачествен материал от PVC (поливинилхлорид). Той е устойчив на износване и на микробиологични атаки, което го прави изключително надежден за голям период от време в бъдещето. Термопластичният полиуретан също може да се похвали с висока пластичност, дори и при ниски температури. Доказателство за перфектната му приложимост за работа в среди с високи хигиенни изисквания е отличната му стабилност към повечето почистващи препарати. Този материал е притежава висока устойчивост към растителни, животински и минерални масла и мазнини, което го прави изключително рационален и предпочитан за транспортните машини в хранително-вкусовата промишленост, където има доста високи изисквания. Той не се влияе от разликите в температурните промени и високата динамика на работа.

Освен предоставянето на най-качествените продукти, Мултиинженеринг разполага с мобилни екипи от специалисти, готови да се отзоват при нужда от смяна или ремонт на транспортни ленти. Те не само предлагат услуги по лепене и монтаж, но и са обучени да осигуряват безпроблемната експлоатация на новата лента във вашия производствен процес.

Една от най-големите ценности на Мултиинженеринг през годините е тяхната непрекъсната ангажираност към разнообразие и иновации. През годините, компанията е обогатила своя продуктов каталог, като непрекъснато разработва и въвежда нови решения, които отговарят на динамичните нужди на промишлеността.

Ако търсите качество, ефективност и устойчивост в областта на текстилните транспортни ленти, не търсете повече – Мултиинженеринг е вашият партньор! Автоматизирайте и оптимизирайте вашата дейност, като се доверите на експертите. За да научите повече за предложенията и услугите на компанията, не се колебайте да се свържете с нас. Обещаваме, че ще останете доволни!